home | over ons | nieuws | producten&leveranciers | referenties | bestellen&contact | service

Nieuws

 

Professioneel en veilig op pad?

Het buitenseizoen is weer begonnen!! De EHBO zadeltas is onmisbaar tijdens buitenritten met groepen (les)klanten. Want veiligheid gaat verder dan het eigen terrein. Met de EHBO zadeltas ga je veilig op pad zodat mocht er onverhoopt toch iets gebeuren je snel kan reageren! 
Geadviseerde inhoud: o.a. halster, longeertouw, 'allesmes', hoevenkrabber, EHBO doosje voor personen, reserve beugelriem, tang (voor loszittend ijzer of nagel, prikkeldraad) verband + zelf hechtende wrap. De tas wordt geborduurd geleverd (kan uiteraard ook met het logo van uw bedrijf) zonder inhoud.

Prijs € 43,95 Ondernemersprijs € 30,75
Dit is excl. btw, incl. stelkosten voor het borduren. 

 

 

Paardenpaspoorten beheren een gedoe?

 

Paard & Bedrijf biedt de oplossing! Met de speciale lockerkasten van Paard&Bedrijf heeft u de paardenpaspoorten altijd op uw bedrijf. Ze zijn bereikbaar voor u met een moedersleutel, bijvoorbeeld voor wanneer de dierenarts langskomt of de NVWA voor controle. Voor de eigenaren van de paarden is het eigen paspoort bereikbaar met een eigen sleutel, zodat u niet te allen tijde gestoord hoeft te worden wanneer de eigenaren met het paard op pad gaan.

 

Lockerkast, 20 vakken.

Kastmaat (hxbxd) 180x46x20cm 

Voorzien van cilindersloten met 2 sleutels.

Verkoopprijs € 359,-

Moedersleutel € 19,95 bij afname van 2 kasten, gratis.

 

Kleur kast: zilvergrijs

Deuren: blauw, Groen, oranje.

 

Om te bestellen of nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

We helpen u graag.

 

FNRS manege Hippisch Centrum Westland heeft voor hun deelname aan het NK Carousselrijden besloten om hun paarden/pony´s te voorzien van nieuwe hoofdstellen.

Ze hebben gekozen voor de Trens Kirkless, Engels-gecombineerd.

Consumentenprijs 16,50 euro

Prijs Hippische Ondernemer 9,55 ex btw.

We wensen Hippisch Centrum Westland veel succes!

 

nieuwsbrief 19-03-2013

Houd de facebookpagina van de KNHS in de gaten en maak ook kans op een gratis volledig gevulde EHBO Zadeltas van Paard&Bedrijf ter waarde van 100 euro!! 

Manege de Buitenwijk kiest voor al haar manegepaarden en pony´s ook voor de Pazific zadeldekjes!!
Wat zal dat een mooi en professioneel gezicht zijn!!


 
nieuwsbrief 20-12-2012


AANBIEDING Winterdekens

Ingekocht in de voorverkoop, winterdekens van Sectolin. Deze dekens zijn waterdicht, 300 gram met katoenen binnenvoering. Buitenstof gemaakt van 600 denier ripstop nylon voorzien van quick-closure systeem, buiksingels, elastische bilkoorden en staartflap. Deze deken kenmerkt zich door een uitstekende pasvorm. Binnenkant borstgedeelte is voorzien van een gladde nylon stof om de kans op kale plekken te voorkomen. Mooie, sterke deken!

Kleur donkerblauw met grijze biezen.

Maten, 165 cm, 175 cm, 195 en 205, € 55,-  

Winterdeken Donnerwetter

Zeer sterke waterdichte 300 grams gevulde outdoordeken met katoenen voering. Buitenstof gemaakt van zeer sterke 2500 denier nylon. Voorzien van staartflap, buiksingels, elastische bilkoorden. Binnenzijde borstgedeelte is voorzien van een gladde nylon stof om de kans op kale plekken te helpen voorkomen.

Kleur: zwart/grijs

Maten; Alleen nog in 195 cm. € 70,-

 

 

Hoe beschermt u de waarde van uw veulen? 

 

 

Pavo komt met de wetenschappelijk bewezen werking van Pavo Podo Care- voedingssupplement voor jonge veulens tot 12 maanden.

Dit voedingssupplement met Podo-mineralen is speciaal ontwikkeld voor jonge veulens tot 12 maanden. De werking is wetenschappelijk bewezen. Pavo Podo Care ondersteunt het botmetabolisme en verlaagt daarmee de kans op het ontstaan van OC/OCD met een factor 4! Het geheim zit in de juiste verhouding van calcium, magnesium en fosfor en de speciale vorm waarin de stoffen worden aangeboden. Tevens zorgt Pavo Podo Care voor een evenwichtige groe en verbetert de doorbloeding. Met dit supplement geeft u uw veulen de best mogelijke start op weg naar een gezond paard.

 

Extra actie van Pavo;

Win een dekking twv maximaal €1.500,-!

De prijs is een dekking voor een paard of pony ter waarde van maximaal €1.500,-
Pavo verloot in totaal 3 dekkingen.
 
Kijk goed naar de voorwaarden op de website van Pavo.

 

nieuwsbrief 20-10-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

Paard & bedrijf - De Ransel 1  - 9931 BT Delfzijl  - tel.: 06 - 83707419 - email: info@paard-bedrijf.nl