home | over ons | nieuws | producten&leveranciers | referenties | bestellen&contact | service

Over ons

 

Wij zijn een jonge, dynamische groothandel voor maneges, dressuur-, spring-, handelsstallen en overige bedrijven werkzaam in de paardensector.

 

Wij selecteren de producten en merken in ons assortiment op kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid en werken alleen samen met de beste en meest gerenommeerde leveranciers.

 

Paard & Bedrijf levert uitsluitend aan hippische ondernemers. Voordat u bij ons kunt bestellen hebben wij uw KvK- en BTW nummer nodig. Wij hebben weinig voorraad en overheadkosten en daardoor kunnen wij een lage marge hanteren. Heeft u geen bedrijf maar wilt u wel onze producten kopen dan kunt u terecht bij Paard & Ruiter.

 

Bent u geïnteresseerd in onze producten en de daarbij behorende prijzen dan kunt u onze catalogus bestellen via email of telefonisch. Kijk voor verdere info eens rond op de verschillende pagina’s van onze website.

Houdt u bijvoorbeeld onze pagina nieuws in de gaten; op deze pagina houden wij u maandelijks op de hoogte van nieuwe producten die binnenkomen of nieuwe acties.

 

Op onze pagina service informeren wij u graag over de extra services die wij u kunnen bieden; denkt u hierbij aan bijvoorbeeld onze borduurservice. Kijkt u ook eens in ons menu onder producten & leveranciers, hier kunt u zien welke merken wij toegevoegd hebben aan onze collectie.

 

 

Paard & Bedrijf heeft als doel het leveren van een totaalaanbod van paardensportartikelen aan hippische ondernemers. Veel vakbranches hebben een groothandel achter zich staan waar zij hun producten inkopen.

De hippische ondernemer heeft dit niet en zijn daardoor gebonden hun producten veelal bij de ruitersportzaken in te kopen. Ook is er geen totaalaanbod.

Wij hebben ruime ervaring in de hippische wereld en zijn zelf eigenaar van twee maneges in Delfzijl en Veendam. Hierdoor weten we als geen ander wat de behoefte in de markt is en wat in het assortiment zou moeten worden opgenomen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten dan kunt u onze catalogus eenvoudig bestellen via email of telefonisch. Laat u verrassen door het totale aanbod en u kunt zien dat u aanzienlijk op de inkoop van uw paardensportartikelen kunt besparen!

 

Met vriendelijke groet,

Annelies Prins -Rispens

 

 

ANNELIES (35)

via haar partner Dirk Prins is zij in de ‘paardenwereld’ terecht gekomen. De familie Prins heeft twee manegebedrijven in Delfzijl en Veendam en is in alle disciplines van de paardensport (dressuur, springen en mennen) actief.

Door haar betrokkenheid bij de maneges weet zij als geen ander wat de behoefte is van de hippische ondernemer. Welke producten in het assortiment moeten worden opgenomen, van goede kwaliteit zijn en scherp geprijsd zijn.

Zelf rijdt Annelies dressuur, geeft les op de manege en zit in het federatie bestuur voor het organiseren van dressuur- en springwedstrijden. Daarnaast is zij eigenaar van Paard & Bedrijf.

 

  link naar:

  Manege Biessum

 

 

Paard & Bedrijf - De Ransel 1  - 9931 BT Delfzijl  - tel.: 06 - 83707419 - email: info@paard-bedrijf.nl